Vintage fali lámpa fekete – Zsiráf

20 089 Ft

Cikkszám: 8718881122996 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 20089.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881122996

A Zsiráf lámpa azonnal magára vonja a figyelmet, amikor otthonába helyezi. Szájával illeszkedő / fényforrást tart, amellyel gyönyörű fényt és hangulatot hoz a belső térbe.
Az állati lámpák igazi trenddé válnak, tökéletesen illeszkednek a botanikai és a szüreti életstílushoz. Ennek a szép, alumíniumból készült fekete fali lámpának egy gyönyörűen részletes arcú zsiráf feje van.
Adjon belső térének további lendületet ezzel a divatos fali lámpával. A zsiráflámpa súlya 2,2 kilogramm, és könnyen felszerelhető. Hossza 14 cm, magassága 34,5 cm, mélysége 28 cm.
A lámpa nagy E27-es foglalattal rendelkezik, és fényforrás nélkül kerül szállításra, ezért mindenképpen rendelje hozzá (max. 25 Watt). A fényforrás látható ebben a lámpában, ezért válasszon egy feltűnő változatot, például egy LED-izzó fényforrást. A lámpát egy külső fényerőszabályzóval is tompíthatja a még nagyobb hangulat érdekében. Adjon neki egy szép helyet a falán.

Gyakori kérdések

Ár a Vintage fali lámpa fekete – Zsiráf Ihaj 20089 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Vintage fali lámpa fekete – Zsiráf biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881122996.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Fürdőszobatükör fekete, arannyal, LED-del és érintőképernyős dimmerrel – Pim, Vintage gömb alakú fali lámpa fehér vakolat – Blur, Fali lámpa fehér, LED 3 fokozatban szabályozható újratölthető – Joris, Modern fali lámpa fehér – Simple Drum Juta