Vintage fali lámpa sárgaréz – Fugl

28 265 Ft

Cikkszám: 8718881121166 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 28265.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881121166

A Fugl lámpa azonnal felkelti minden figyelmét, amikor otthonába helyezi. Szájával illeszkedő / fényforrást tart, amellyel gyönyörű fényt és hangulatot hoz a belső térbe.
Az állati lámpák igazi trenddé válnak, tökéletesen illeszkednek a botanikai és a szüreti életstílushoz. Ez a szép alumíniumból készült arany / sárgaréz madár fali lámpa egy ágon ül, és nagyon részletes.
Adjon belső térének további lendületet ezzel a divatos fali lámpával. A Fugl lámpa 1,8 kilogrammos, könnyen telepíthető. Hossza 18 cm, magassága 50 cm, mélysége 50 cm.
A lámpa nagy E27-es foglalattal rendelkezik, és fényforrás nélkül kerül szállításra, ezért mindenképpen rendelje hozzá (max. 25 Watt). A fényforrás látható ebben a lámpában, ezért válasszon egy feltűnő változatot, például egy LED-izzó fényforrást. A lámpát egy külső fényerőszabályzóval is tompíthatja a még nagyobb hangulat érdekében. Adjon neki egy szép helyet a falán.

Gyakori kérdések

Ár a Vintage fali lámpa sárgaréz – Fugl Ihaj 28265 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Vintage fali lámpa sárgaréz – Fugl biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881121166.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Keleti foltfekete bambusszal és kapcsolóval – Rayan, Modern fali lámpa fehér – Kay Novo, Modern fali lámpa acél szürke árnyalattal – Brescia, Fali lámpa fehér, E27 szereléssel árnyékolás nélkül – Matt