Konnektorvédő vakdugó szett 6 db

499 Ft

Cikkszám: 27f8161dcf57 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 499 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN:

konnektorvédő vakdugó szett segítségével könnyedén és gyorsan védelmet nyújthat otthonában, munkahelyén vagy akár nyaralójában. A vakdugókat egyszerűen helyezze be a nem használt aljzatokba, így megelőzheti a baleseteket, amelyek az áramütésből adódnak. A vakdugók kompatibilisek az összes EU-s standard aljzattal, így bármilyen helyen használhatóak.

A konnektorvédő vakdugó szett 6 darabot tartalmaz, így könnyedén védelmet nyújthat minden fontos helyen. A vakdugók gyorsan és stabilan rögzülnek, így nem kell aggódnia a biztonság miatt. A vakdugók bármikor újra felhasználhatóak, így egyetlen szett is hosszú ideig szolgálhat Önnek.

A konnektorvédő vakdugó szett kiemelése egyszerűen és könnyedén végezhető el a helyére szánt AC dugó villáival. Ezzel az egyszerű megoldással Ön is biztonságosabbá teheti környezetét. 

Gyakori kérdések

Ár a Konnektorvédő vakdugó szett 6 db Ihaj 499 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Konnektorvédő vakdugó szett 6 db biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 27f8161dcf57.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Aljzatok és elosztók - Hasonló termékek: 3 utas adapter + kapcsoló, fehér / 3 way white adapter with switch, Okos wifi konnektor fogyasztásmérővel EU, Zelux 1 Utas Adapter + Kapcsoló, Digitális Fogyasztásmérő költségszámítás funkcióval