Nemzetközi utazó adapter készlet, konnektor átalakító szett

2 490 Ft

Cikkszám: 1076d1e88295 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 2490 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN:

Univerzális hálózati átalakító / utazó adapter, dugvilla – több mint 150 országban használható 

Gyakran utazol, eleged van a különböző bosszantó adapterekből? Szerezd be ezt az univerzális hálózati átalakítót, amelyet több mint 150 országban használhatsz!

Ne görcsölj azon, hogy nincs megfelelő hálózati adaptered – ebből a modellből mindenhol az adott ország szabványos csatlakozóját hajthatod ki, ugyanis magában foglalja az összes típust, melyet az Egyesült Államokban, Európában, Ausztráliában, illetve a közel- és távol keleten használnak.

Főbb jellemzők:

Utazó adapter / konektor átalakító
Több mint 150 ország csatlakozójával kompatibilis
Kis helyet foglal, praktikus utazáshoz
Méret: 5x4x7,3 cm 

Gyakori kérdések

Ár a Nemzetközi utazó adapter készlet, konnektor átalakító szett Ihaj 2490 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Nemzetközi utazó adapter készlet, konnektor átalakító szett biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 1076d1e88295.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Aljzatok és elosztók - Hasonló termékek: Zelux 2 Utas Adapter + Kapcsoló, 2 utas adapter + kapcsoló, fehér / 2 way adapter with switch, white,, Fogyasztásmérő LCD kijelzővel, Zelux 1 Utas Adapter + Kapcsoló