Zelux T Elosztó

990 Ft

Cikkszám: 5999860214762 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 5999860214762

Zelux T elosztó egy klasszikus „T” elosztó, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre 3 készüléket csatlakoztasson a hálózathoz, így nem kell lemondania egyik eszköz használatáról sem. A termék ideális választás lehet otthoni vagy irodai használatra.

Az elosztó földelt, ami biztosítja a biztonságos működést és megfelel az EU szabványoknak. A gyerekvédelemmel ellátott kialakítás megakadályozza a baleseteket, és gondoskodik a családtagok biztonságáról. A termék kompakt méretű, így könnyen elfér bármilyen asztalon vagy polcon.

A Zelux T elosztó fehér színben kapható, 3 aljzattal rendelkezik, amelyek maximális terhelése 16 A / 3500 W. A maximális feszültség 250 V~, így biztosítja a megfelelő áramellátást az összes csatlakoztatott eszköz számára. 

Gyakori kérdések

Ár a Zelux T Elosztó Ihaj 990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Zelux T Elosztó biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5999860214762.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Aljzatok és elosztók - Hasonló termékek: Fogyasztásmérő LCD kijelzővel, Zelux digitális Fogyasztásmérő költségszámítás funkcióval LCD kijelzős, Travel nemzetközi konnektor átalakító készlet, 3 utas adapter + kapcsoló, fehér / 3 way white adapter with switch