Intelligens állólámpa RGB LED-del és Kelvin – Saar fokozatban szabályozható

17 409 Ft

Cikkszám: 8712879151920 Kategória: Címke:
Mark: Calex

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 17409.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: Calex
EAN: 8712879151920

Ha azt mondod, modern enteriőr, akkor azt mondod, hogy Saar! Ez az állólámpa fekete színű és alumíniumból készült. Elegáns dizájnjával a Saar minimalista kiegészítője, amely maximális hangulatot teremt az Ön belső terébe. Ez a lámpa integrált LED világítással rendelkezik. Ez atmoszférikus szórt fényt ad a falon, és különböző színekben is beállítható. A lámpa teljes mérete 140 cm magas, mindkét lába 38 cm hosszú. Többé nem kell felkelnie a kanapéról, mert a Saar okos is, és a mellékelt távirányítóval, okostelefonjával vagy intelligens otthoni rendszerével távolról is vezérelhető. Kicsit kevesebb fényre van szüksége? A Saar az intelligens funkciónak köszönhetően könnyen szabályozható. Sarah első osztályú. Mindig a megfelelő (finom) hangulat otthon ezzel az állólámpával.

Gyakori kérdések

Ár a Intelligens állólámpa RGB LED-del és Kelvin – Saar fokozatban szabályozható Ihaj 17409 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Intelligens állólámpa RGB LED-del és Kelvin – Saar fokozatban szabályozható biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8712879151920.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Allolampak - Hasonló termékek: Sárgaréz állólámpa boucle ernyővel, taupe 35 cm – Simplo, Vintage állólámpa bambusz állványon, fekete arannyal – hordó, Vintage állólámpa arany vörös árnyalattal 40 cm – Simplo, Állólámpa fekete árnyalatú zebra kialakítás 40 cm állítható – Parte