Keleti állólámpa sárgaréz – Louka

49 739 Ft

Cikkszám: 8718881149238 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 49739.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881149238

Tegye teljessé belső terét Louka állólámpával! Ez a lámpa a legjobban a keleti belső térben néz ki. A lámpatest aranyból és fekete acélból készült, így elegáns kiegészítője lehet a térnek. A lámpa 2 fénypontjának köszönhetően mindig elegendő és vonzó megvilágítás van a helyiségben. Az állólámpa 20 cm széles, 64 cm hosszú és 137 cm magas. Ne felejtse el külön megvásárolni az E27-es (max. 40 W-os) fényforrásokat, mivel ezeket nem tartalmazza. A Louka szabályozható, így könnyedén beállíthatja a fényerőt (a fényerőszabályzó nem tartozék). Akár a nappaliban, akár az olvasósarokban vagy egy kisasztal mellett, a Louka állólámpa keleti stílust varázsol minden helyiségbe. Találja meg a megfelelő helyet, és hagyja, hogy Louka ragyogjon belső terében!

Gyakori kérdések

Ár a Keleti állólámpa sárgaréz – Louka Ihaj 49739 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Keleti állólámpa sárgaréz – Louka biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881149238.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Allolampak - Hasonló termékek: Design állólámpa fekete borostyánüveggel – Qara, Modern állólámpa fekete árnyalatfekete arannyal – Simplo, Klasszikus állólámpa fekete Granny B árnyalatszürkével – Simplo, Sárgaréz állólámpa, érintőképernyős fényerőszabályzóval ellátott LED-del – Notia