Belátásgátló, betekintésgátló, árnyékoló háló – Fekete Barna 1x 10 méter

7 290 Ft

Cikkszám: 3351639763543 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 7290 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 3351639763543

Sokoldalúan felhasználható, egyszerűen telepíthető, igény szerint méretre vágható betekintésgátló háló. A termék előre elkészített fűzőlyukakkal rendelkezik, ennek a speciális kialakításnak és a mellékelt vezető kötélnek köszönhetően akár néhány per alatt rögzíthető korlátokra, drótkerítésre, oszlopokra, stb. Ideális választás lehet, ha esztétikus, gyors, és költséghatékony módon szeretnénk megóvni a kert, az udvar, vagy a terasz privát szféráját, ha szeretnénk eltakarni valamit, vagy ha csak letisztult és modern környezetet szeretnénk. A háló ellenáll az UV sugárzásnak. HDPE anyagú, így a levegőt átereszti. Szükség esetén a háló méretre vágható.

Felhasználási javaslatok:

A belátásgátló háló számtalan helyre telepíthető. Leggyakrabban utcafronti és telekoldali kerítésekre használják, hiszen a hagyományos négyzetes dróthálóra, valamint a deszka, vagy fémpaneles kerítésekre, és a kovácsoltvas elemekre is egyszerűen rögzíthető. Így megőrizhető a telek privát szférája, intimitása, az utcán sétálók kíváncsi tekintete elől.

Alkalmazható, balkonon, teraszon, erkélyen, ilyenkor nem csak a betekintésgátló, hanem az árnyékoló funkciója is érvényesül, ráadásul a szelet is csillapítja. A legtöbb terasz korlátjára egyszerűen felfűzhető, rögzíthető, könnyen méretre igazítható.

Tökéletes választás lehet telken belül kisebb részek leválasztására is, közös használatú telkek megosztására, vagy kisebb részek ízléses szeparálására. Elkeríthető vele például a medence környéke, napozó terület, vagy egy kerti kiülő, szaletli. Szolid megjelenése diszkrét védelmet nyújt a kíváncsiskodók, valamint a szél ellen is, így komfortos privát tér alakítható ki vele.

Tulajdonságok

Ideális árnyékoló, betekintésgátló, térelválasztó
Súlya: 180 g/m2
Fényszűrés: 90%
UV és időjárásálló
Kültéri és beltéri használatra is alkalmas
Rögzítési pontokkal előkészített szegély
HDPE anyag
Légáteresztő, vízáteresztő szövet
Méretre vágható
Rögzítőkötelet a csomag tartalmazza 

Gyakori kérdések

Ár a Belátásgátló, betekintésgátló, árnyékoló háló – Fekete Barna 1x 10 méter Ihaj 7290 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Belátásgátló, betekintésgátló, árnyékoló háló – Fekete Barna 1x 10 méter biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 3351639763543.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szezonális Termékek - Hasonló termékek: ECG Dual Hordozható hűtőláda (hűtés-fűtés funkció) AC3021 HC, Szolár Fali lámpa 0,5W Fehér, Felfújható úszófotel – sötétkék – Nagyméretű, Commel Mechanikus időkapcsoló IP20