Sötétítő és árnyékoló roló ablakra, fém házban – fehér – 120x120cm

8 490 Ft

Cikkszám: 9123456000880 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 8490 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 9123456000880

Prémium minőségű, univerzális árnyékoló roló, mely utólagosan felszerelhető ablakokhoz, ajtókhoz, de akár egyszerű elválasztóként is funkcionálhat. Szolid fehér színe minden környezetbe tökéletes illeszkedik. A roló fehér színű fém házban található, így felszerelve is esztétikusan, letisztultan mutat. A sötétítő roló az oldalán található gyöngyös lánc segítségével mozgatható, melyet igény szerint akár rögzíteni is lehet a mellékelt konzollal. Az árnyékoló alján fém merevítő található, melynek köszönhetően a lehúzott roló gyűrődésmentes, sima felületet mutat, illetve mozgatás közben is egyenletesen tekerhető fel vagy le.

Használatával csökkenthető az ablakon keresztül érkező hőterhelés, ezáltal a szoba melegedése is. Ablak fölé rögzítve lehetőség van a lehúzott roló mögött is résnyire nyitva hagyni az ablakot, vagy épp bukóra állítani, így a szellőztetés megoldható.

A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges masszív, fém tartóelemeket, csavarokat, dübeleket is. Az árnyékoló rolót készre szerelve szállítjuk, csupán rögzíteni kell a kívánt helyre, és máris használható.

3 féle méretben elérhető!

Tulajdonságok:

Szélesség: 120 cm
Hosszúság 120 cm
Fehér színű
Fehér színű mozgatólánc a bal oldalon
Merevített alsó rész
Gyűrődésmentes fel-le tekerhetőség
Sötétítő és hővisszaverő anyagból készült
Homogén, letisztult, fehér rolóház
Erős, fém tartókonzolok
Felszereléshez szükséges dübelek, tiplik a csomagban 

Gyakori kérdések

Ár a Sötétítő és árnyékoló roló ablakra, fém házban – fehér – 120x120cm Ihaj 8490 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Sötétítő és árnyékoló roló ablakra, fém házban – fehér – 120x120cm biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 9123456000880.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szezonális Termékek - Hasonló termékek: Commel vezeték nélküli csengő 32 dallam, Szigetelőszalag Fekete 15/10, Óriás felfújható színes unikornis matrac, 2 méter, Láthatósági mellény – citromsárga