Zelux Led Kerékpár lámpa 1W + kürt

1 690 Ft

Cikkszám: 5999860214434 Kategória: Címke:
Mark: Zelux

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 1690 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:Zelux
EAN: 5999860214434

Zelux termékcsaládot magas minőség és hosszú távú megbízhatóság jellemzi. 

Zelux Led Kerékpár lámpa a tökéletes kiegészítője lehet kerékpározásaidnak, legyen az nappal vagy éjszaka. Az 1W-os beépített LED fényforrása 80 lumen fényerőt biztosít, így biztonságosabbá teheti a kerékpározást a sötétben vagy rossz látási viszonyok között.

Az élettartama akár 50.000 óra is lehet, ami azt jelenti, hogy hosszú távon is használhatod a lámpát anélkül, hogy aggódnod kellene a cseréjével kapcsolatban. Az elem típusa 3xAAA elem, ami szintén hozzájárul a hosszabb élettartamhoz, hiszen az elemek könnyen és olcsón cserélhetők.

A lámpa világítási távolsága 30 méter, ami elegendő ahhoz, hogy elég világosan láss az előtted lévő úton és a környezetedben. A lámpa egyszerűen és könnyen rögzíthető a kerékpár kormányára, és egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolható.

Összességében a Zelux Led Kerékpár lámpa megbízható és tartós kiegészítője lehet kerékpározásaidnak, amely biztonságosabbá teszi a sötétben vagy rossz látási viszonyok közötti kerékpározást. 
 

Gyakori kérdések

Ár a Zelux Led Kerékpár lámpa 1W + kürt Ihaj 1690 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Zelux Led Kerékpár lámpa 1W + kürt biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5999860214434.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kerékpár lámpa - Hasonló termékek: LED kerékpár lámpa szett szilikon borítással 2032 elemmel (Piros Fehér), LED kerékpár lámpa szett szilikon borítással 2032 elemmel (Kék), Akkumulátoros hátsó LED biciklilámpa, index, hang- és fényjelzés, távirányítóval, LED kerékpár lámpa szett szilikon borítással 2032 elemmel (Piros Fehér)