Szúnyogháló szalag ajtóra – max. 100 x 220 cm – fehér

3 990 Ft

Cikkszám: c9fcd91c8e65 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 3990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN:

Tartsa távol hatékonyan a rovarokat otthonától. Ez a szalagokból álló szúnyogháló garantáltan kinttartja a kellemetlen rovarokat. A legtöbb ajtóval kompatibilis, öntapadós sínjének köszönhetően könnyen és gyorsan fel- és leszerelhető. Amennyiben az Ön ajtajának magassága kevesebb mint 220 cm, úgy a szúnyogháló felső része vágható. Az alsó részen található súly felelős a szalagok függőleges feszítéséért.

Ideális otthoni, üzlethelyiség, nyaraló stb. helyen történő felhasználásra
Az öntapadó sínnel pillanatok alatt rögzíthető
A szalagokat a megfelelő zárás érekében átfedéssel helyezze el a sínbe
Könnyen tisztítható poliészter
30 fokon mosható
UV-álló 

Gyakori kérdések

Ár a Szúnyogháló szalag ajtóra – max. 100 x 220 cm – fehér Ihaj 3990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Szúnyogháló szalag ajtóra – max. 100 x 220 cm – fehér biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN c9fcd91c8e65.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Egyéb termékek (Rovarok ellen) - Hasonló termékek: Légyfogó ablakmatrica, Szolár rovarcsapda – felakasztható – 1 LED, 40 mA, 6.5 x 9 cm, BC Citronella spray Szúnyogriasztó 60 ml, BC Citronellás spray Szúnyogriasztó Natural 30 ml