Nagy fényerejű lámpa utcára, udavarra-távirányítóval-különálló napelemmel-50W

19 990 Ft

Cikkszám: 3351665655066 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 19990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 3351665655066

Napelemes utcai, udvari LED lámpa távirányítóval, különálló napelemmel, 200W

Takarítson meg energiát, és lásson tisztán ezzel az esztétikus napelemes lámpával! Az A+ besorolású 200 W nagy teljesítményű LED fényforrásoknak, és a speciálisan kialakított optikai elemeknek köszönhetően hatalmas fényerővel rendelkező lámpa akár 10 évig is társa lehet. Egyszerűen kezelhető, könnyű használni és tartósan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. IP66 védettségének és a zárótömítésének köszönhetően kisebb esőzések során sem kell aggódnia. A lámpa maximum 50 méter távolságból irányítható távirányítóval, így nem kell kimozdulnia otthonából, hogy felkapcsolja udvarán a fényeket. Működése személyre szabható, állítható a világítási idő és a fényerő négy módban is. A lámpa beépített alkonykapcsolóval rendelkezik, a napelem nappal feltölt, a lámpatest pedig szürkületkor automatikusan felkapcsol, majd alkonyatkor le. Tartóelemeinek köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelheti bárhova. A napelem a lámpától távolabb is telepíthető, így akár fedett, napfénytől zárt részek is megvilágíthatók vele.

Tulajdonságok:

Energia és költséghatékony
Intelligens fényérzékelés
Könnyedén, áramforrás nélkül telepíthető
Különálló napelem
Távirányító 50 méterig
Teljesítmény: 200 W
IP66 védett
Napelem mérete: kb. 315 x 25 x 362 mm
Lámpa mérete: 220 x 58 x 180 mm
Tartozékok:

Napelem
Lámpatest
Távirányító elemmel
U alakú rögzítővasak
Rögzítőelemek
Összekötő kábel 

Gyakori kérdések

Ár a Nagy fényerejű lámpa utcára, udavarra-távirányítóval-különálló napelemmel-50W Ihaj 19990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Nagy fényerejű lámpa utcára, udavarra-távirányítóval-különálló napelemmel-50W biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 3351665655066.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Napelemes Lámpák - Hasonló termékek: LED-es leszúrható nyomvonaljelölő szolár lámpa – kör alakú – hidegfehér, Napelemes cseresznyevirág LED fényfüzér MELEGFEHÉR, LED napelemes FÉNYFÜZÉR – MÉHECSKE – 20 LED – MELEGFEHÉR, XXL Lángokat imitáló napelemes szolár Nagyméretű LED lámpa