Modern, kerek süllyesztett ponttal megdönthető fehér – Installa

7 055 Ft

Cikkszám: 8718881102240 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 7055.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881102240

Az Installa egy szuper modern süllyesztett hely. Fehér színű, ami nagyon időtállóvá teszi. A helyszín értéket ad a ház minden szobájának. A konyhában vagy a nappaliban funkcionális világításként vagy alapvilágításként. Átmérője 9 cm, teljes magassága 12 cm. Fejezze be 1 db max. 50 W-os GU10 fényforrással. Ezt a helyet külső dimmerrel is tompíthatja. Tehát este rendkívül hangulatos legyen az Installa segítségével!
Szorítórugókkal együtt szállítjuk. Ez lehetővé teszi a süllyesztett reflektorfény könnyű befogását a mennyezetbe. A spot is dönthető, így oda irányíthatja a fényt, ahová akarja. Biztosítson időtlen kiegészítőt otthonának ezzel a süllyesztett ponttal!

Gyakori kérdések

Ár a Modern, kerek süllyesztett ponttal megdönthető fehér – Installa Ihaj 7055 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern, kerek süllyesztett ponttal megdönthető fehér – Installa biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881102240.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Beepitheto spot lampa - Hasonló termékek: Modern Smart süllyesztett folt fekete WiFi GU10-vel – Artemis, Intelligens süllyesztett foltfekete Wifi GU10- Rondoo-val, Süllyesztett spot fekete, forgatható és dönthető szegély nélküli 3-lámpa – Oneon 3, Modern süllyesztett spot fekete dönthető AR70 – Cisco