Modern fali lámpa fehér, fehér árnyalattal – Brescia

28 925 Ft

Cikkszám: 8718881096464 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 28925.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881096464

Menjünk korszerűvé! Ez a fali lámpa tökéletes, hogy falának modern megjelenést kölcsönözzen. Ez egy praktikus és stílusos fali lámpa, fehér színben. A bájos fali lámpa a tökéletes világításkombinációt biztosítja a beépített olvasólámpának köszönhetően, amelyet tetszés szerint beállíthat. Az olvasólámpa beépített LED 2V modullal rendelkezik. Befejezheti a Bresciát egy fényforrással, amelynek E27-es illesztése legfeljebb 60 watt lehet. Megjegyzés: ez nincs benne, de webáruházunkban egyszerűen megrendelheti. Ez a Brescia a lámpa szerelőlapján található be / ki gomboknak köszönhetően könnyen használható. Ez lehetővé teszi a lámpa és az olvasólámpa külön-külön történő használatát. Átmérője 18 cm, teljes magassága 42 cm. A szürke lámpaernyő egy fehér lámpatesttel kombinálva igazi figyelemfelkeltő, amely nem lehet a helyén! Tökéletes olvasófényként a hálószobában!

Gyakori kérdések

Ár a Modern fali lámpa fehér, fehér árnyalattal – Brescia Ihaj 28925 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern fali lámpa fehér, fehér árnyalattal – Brescia biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881096464.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Modern fali ívlámpa acél, fehér árnyalattal, 50/50/25 állítható, Ipari fali lámpa fekete – Fotu, Modern fali lámpa arany négyzet – Sandy, Klasszikus bézs fali lámpa, cink árnyalattal – Matt