Modern fali lámpa acél fehér árnyalattal – Brescia

29 099 Ft

Cikkszám: 8718881096495 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 29099.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881096495

Menjünk korszerűvé! Ez a fali lámpa tökéletes, hogy falának modern megjelenést kölcsönözzen. Ez egy praktikus és stílusos fali lámpa, gyönyörű acél színben. A bájos fali lámpa a tökéletes világításkombinációt biztosítja a beépített olvasólámpának köszönhetően, amelyet tetszés szerint beállíthat. Töltse ki a Bresciát egy fényforrással az E27 illesztéshez. Ez a Brescia a lámpa szerelőlapján található be / ki gomboknak köszönhetően könnyen használható. Ez lehetővé teszi a lámpa és az olvasólámpa külön-külön történő használatát. Átmérője 18 cm, teljes magassága 42 cm. A fehér lámpaernyő és az acélszerelvény együttesen békét kölcsönöz belső terének. Tökéletes olvasófényként a hálószobában!

Gyakori kérdések

Ár a Modern fali lámpa acél fehér árnyalattal – Brescia Ihaj 29099 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern fali lámpa acél fehér árnyalattal – Brescia biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881096495.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Modern fali lámpa fehér – Colja Novo, Fali lámpa fekete olvasólámpával és árnyékolóval 18 cm virágok – Brescia, Fali lámpa fekete, arany belsővel 6 lámpa – Síp, Design fali lámpa fehér kerek – Sab