Modern asztali lámpa acél érintőképernyővel, LED-del – Douwe

27 465 Ft

Cikkszám: 4043689911676 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 27465.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: Leuchten Direct
EAN: 4043689911676

A szupermodern kialakításnak köszönhetően ez a Douwe asztali lámpa teljesen otthonos, modern belső térben. 81 cm teljes magasságával igazi figyelemfelkeltő a nappaliban. Az alap átmérője 15,5 cm. A lámpa beépített LED -del rendelkezik, nem cserélhető. Ez a LED 300 Lumen és 3000 Kelvin fénykibocsátású, ami azt jelenti, hogy funkcionális fényt sugároz. Praktikus az olvasósarokhoz. Ennek a Douwe -nek nem kevesebb, mint 20 000 égési órája van, ezért hosszú ideig tart. Nagyon szép kiegészítője ennek az asztali lámpának az, hogy érintő fényerővel szabályozható. Ez a fényerő -szabályozó a rúd tetején található (fehér gomb). Nyomja meg egyszer a bekapcsolást, és így jön a leghevesebb beállítás. Ha lenyomva tartja a gombot, lassan elhalványul. Tegye extra hangulatossá estét a fény tompításával! A beépített olvasókar állítható, így kiválaszthatja az olvasókar hajlításának módját. A fém kivitel és az elegáns kialakítás szuper modern megjelenést biztosít! Röviden, egy látnivaló.

Gyakori kérdések

Ár a Modern asztali lámpa acél érintőképernyővel, LED-del – Douwe Ihaj 27465 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern asztali lámpa acél érintőképernyővel, LED-del – Douwe biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 4043689911676.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Asztali lámpa acél árnyékfeketével, 35 cm állítható – Parte, Art deco asztali lámpa bronz 35 cm-es árnyékban pillangó – Torre, Design asztali lámpa arany üveg 24 cm opál üveggel – Hero, Vidéki asztali lámpa fa fehér búrával – Oriana