Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) Szalag 3,4W/m IP20 RGB+3CCT (240 lumen/m) 5M

17 490 Ft

Cikkszám: 5999570715696 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 17490 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 5999570715696

Az eszköz fényereje szabályozható, (dimmelhető) de csak ,,Tuya Smart” alkalmazás használatával!

Színét okostelefonoddal változtathatod, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az LED-szalaghoz. Neked csak annyi a dolgod, hogy letöltsd a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével párosítsd a készülékkel, regisztrálj, és már irányíthatod is kedved szerint a LED szalag színét! Azonban ez az okos LED szalag ennél többet is tud! A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudod irányítani a LED izzót, elő sem kell hozzá venned a telefonodat. Ráadásul családtagjaiddal, vagy barátaiddal is megoszthatod ezt a szuper élményt, hiszen egy okos fényforrás több készülékről is lehet irányítani a „megosztás” funkcióval.

Ha több Tuya fényforrással is rendelkezel, az applikáció segítségével egyszerre is tudod őket irányítani. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az fényforrásokat, amelyeket együtt szeretnél irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

További hihetetlenül hasznos funkcióval is rendelkeznek ezek a szuper izzók. Ütemezhető működésüknek köszönhetően a megfelelő bioritmus és alvásciklus kialakításában is a segítségedre lesznek, továbbá arra is képesek, hogy a zene ritmusára változtassák a fényüket.

De beszéljünk kicsit az egyéb tulajdonságairól is!

Ez az 5 méter hosszúságú LED szalag méterenként 240 lumen fényárammal rendelkezik, vagyis az teljes szalag képes akár 1200 lumen fényárammal világítani. Ez 12 V-os feszültséggel méterenként 3,4 W fogyasztást jelent, ami a teljes tekercsre vonatkozóan 17W. Élettartama 15.000 óra, így megvásárlása után még hosszú ideig élvezhető hangulatos fénye. A CRI értéke 80, ami kiváló színvisszaadási tulajdonságáról árulkodik. A Modee okos LED szalagot egy 24W teljesítményű tápegységgel csatlakoztathatjuk az csatlakozóba.

IP20 jelzésű védettsége arra mutat rá, hogy a közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett, viszont nem vízálló, így csak és kizárólag beltéri használatra alkalmas.

A szalag hátoldala kiváló minőségű 3M öntapadós ragasztóval van ellátva, amivel a felhelyezése egyszerűen megoldható.

Tulajdonságok:

5 m hosszú, 10 mm széles
12 V feszültségű, méterenként 3,4 W fogyasztás (a teljes tekercs 24 W)
Méterenként 240 lumen fényárammal (összesen 1200 lumen fényáram)
Szabályozható fényerővel, színhőmérséklettel és színnel
Wifi (2,4 GHz) segítségével működtethető okostelefonon, vagy tableten keresztül, de saját kapcsolóval is rendelkezik
IP20
Öntapadós hátoldal az egyszerű felhelyezésre 

Gyakori kérdések

Ár a Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) Szalag 3,4W/m IP20 RGB+3CCT (240 lumen/m) 5M Ihaj 17490 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) Szalag 3,4W/m IP20 RGB+3CCT (240 lumen/m) 5M biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5999570715696.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Led Szalag - Hasonló termékek: Zelux red led szalag 1m, Zelux LED szalag készlet RGB színes 5 méteres – távirányítóval és tápegységgel, Zelux led szalag szenzorral 2m, LED szalag mozgásérzékelővel – elemes