Mennyezeti ventilátor sárgaréz távirányítóval – Rotar

42 225 Ft

Cikkszám: 8718881109478 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 42225.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881109478

Élvezze a frissítő szellőt a forró napokban a Rotar mennyezeti ventilátorának köszönhetően! A letisztult kialakítás a sárgaréz színnel és a barna tónusokkal kombinálva modern stílust nyújt, és a ház minden szobájához megfelel. A mennyezeti ventilátor acélból és műanyagból, a 3 lapát fából készült. Átmérője 96 cm, magassága 42 cm. A szerelőlap átmérője 15 cm, magassága 6 cm.
Működtetheti a mellékelt távirányítóval, így távolról be- vagy kikapcsolhatja!
Amellett, hogy a Rotar felüdülést nyújt a házban, funkcionális világítást is biztosít! Ez a mennyezeti ventilátor 2 fényponttal rendelkezik. Tehát győződjön meg arról, hogy két LED-es fényforrása van, max. 10 W E27-es illesztéssel. Megjegyzés: ez a mennyezeti ventilátor nem működik halogénnel és nem szabályozható. Hagyja, hogy otthona ragyogjon Rotarunkkal!

Gyakori kérdések

Ár a Mennyezeti ventilátor sárgaréz távirányítóval – Rotar Ihaj 42225 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Mennyezeti ventilátor sárgaréz távirányítóval – Rotar biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881109478.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mennyezeti ventilatorok - Hasonló termékek: Mennyezeti ventilátor szürke – Mistral 42, Mennyezeti ventilátor fekete húzókapcsolóval 3 lámpával – Mistral Jeana, Mennyezeti ventilátor, szögletes fekete, LED-del szabályozható – Climo, Fa mennyezeti ventilátor LED-del távirányítóval – Levant 52