Mennyezeti ventilátor fekete húzókapcsolóval 3 lámpával – Mistral Vidro

60 155 Ft

Cikkszám: 8718881140037 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 60155.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881140037

Hú, milyen klassz mennyezeti ventilátor a Mistral! Ez tökéletesen illeszkedik az ipari belső terekbe. A lámpa acélból és fából készült, és feketével és barnával készült. A Mistral 3 fénypontjának köszönhetően ez a mennyezeti ventilátor azonnal magával ragadja a tekintetet! A Mistral átmérője 107,5 cm, magassága 43,8 cm. Ügyeljen arra, hogy E14-es csatlakozóval ellátott fényforrásokat rendeljen a lámpa kiegészítéséhez. A Mistral szabályozható, így könnyen szabályozható a hangulat. Megjegyzés: ez a mennyezeti ventilátor nem tartalmaz dimmert. A húzókapcsolóval határozza meg a sebességet, és kapcsolja be és ki a lámpát. Valószínűleg tudja, hogyan keressen helyet ennek a Mistralnak.

Gyakori kérdések

Ár a Mennyezeti ventilátor fekete húzókapcsolóval 3 lámpával – Mistral Vidro Ihaj 60155 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Mennyezeti ventilátor fekete húzókapcsolóval 3 lámpával – Mistral Vidro biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881140037.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mennyezeti ventilatorok - Hasonló termékek: Mennyezeti ventilátoracél távirányítóval, LED-del – Malaki, Padlóventilátor állvány fekete, LED 3 fokozatban szabályozható – Marleen, Mennyezeti ventilátor acél távirányítóval – Rotar, Intelligens mennyezeti ventilátor fekete, LED-del távirányítóval – Dave