LED jégcsap fényfüzér 180 led Hideg fehér 8,5 méter, 8 program

4 990 Ft

Cikkszám: 3351633990602 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 4990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 3351633990602

LED jégcsap fényfüzér egy gyönyörű díszítőelem, amely remekül fel tudja dobni a karácsonyi hangulatot, de akár egész évben is használható, ha valamilyen romantikus vagy ünnepi hangulatot szeretnénk teremteni. A termék rendkívül magas minőséget képvisel, hosszú élettartammal rendelkezik és kis fogyasztású.

A termék 180 darab hideg fehér LED-vel van ellátva, melyek sokkal nagyobb és élénkebb fényt biztosítanak, mint a hagyományos fényforrások. A toldáshoz nincs szükség további kiegészítőre, egyszerűen csatlakoztathatóak a termékek egymáshoz. A termék kül-, és beltéren is alkalmazható, így a dekoráció bármely részét feldobhatja.

A lelógások 15-35cm között változnak, így a termék még szebb látványt nyújt. A termék toldható, maximum 5 db kapcsolható egymáshoz egyszerre. Az 8 különböző világítási program közül választhatunk: kombinált, fényhullám, egymást követő, lassú izzás, villanó, lassú elhalványulás, szikrázó/csillogó és állandó világításmódok.

A termék világító részének hossza 7m, a betápvezetékkel együtt 8,5 m hosszú. A termék minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál. Az izzók kis fogyasztásúak, így kevés energiát fogyasztanak, és környezetbarátak. A termék könnyen és egyszerűen használható, így a dekoráció kialakítása rendkívül egyszerű és gyors lehet.
 

Gyakori kérdések

Ár a LED jégcsap fényfüzér 180 led Hideg fehér 8,5 méter, 8 program Ihaj 4990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

LED jégcsap fényfüzér 180 led Hideg fehér 8,5 méter, 8 program biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 3351633990602.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fényfüzér - Hasonló termékek: TAVASZI TOJÁS FÉNYFÜZÉR KÜL-BELTÉRI 10 LED SZÍNES CSILLOGÓS, TAVASZI NYUSZI FÉNYFÜZÉR KÜL-BELTÉRI 10 LED NAGY NYUSZI, LED dekoráció gömbös fényfüzér 10 LED – FEHÉR, TAVASZI LED FÉNYFÜZÉR NYUSZI RÉPÁVAL, ELEMES