Keleti asztali lámpa, fekete, fekete árnyalatú, rojtokkal – Franxa

8 885 Ft

Cikkszám: 8718881118906 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 8885.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881118906

Keleti kiegészítés! A Franxa egy vonzó asztali lámpa, arany talppal és fekete rojtos lámpaernyővel. A gyönyörű lámpaernyő biztosítja a fény szórt hatását, és ezáltal hangulatos légkört teremt a házban. Az asztali lámpa magassága 52 cm, az árnyékoló átmérője 30 cm. A mellékelt vezeték 200 cm hosszú. Töltse ki ezt a hangulatos asztali lámpát egy E27 fényforrással, amely legfeljebb 40 W. Megjegyzés: Ezt a fényforrást nem tartalmazza, és külön kell megrendelni. Annak érdekében, hogy este még kellemesebb legyen, a Franxa külső fényerőszabályzóval (nem tartozék) is tompítható. Igazi figyelemfelkeltő az irodában, a hálószobában vagy a nappaliban. Hozza be most a keleti légkört otthonába!

Gyakori kérdések

Ár a Keleti asztali lámpa, fekete, fekete árnyalatú, rojtokkal – Franxa Ihaj 8885 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Keleti asztali lámpa, fekete, fekete árnyalatú, rojtokkal – Franxa biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881118906.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Klasszikus sárgaréz asztali lámpa ernyővel világosbarna 35 cm – Simplo, Design asztali lámpa fehér, LED-del érintőképernyővel – Tina, Ipari asztali lámpa fekete – Csúsztatható, Ipari asztali lámpa fekete 18 cm – Emado