Keleti asztali lámpa arany rózsaszín árnyalatú rojtokkal – Franxa

6 829 Ft

Cikkszám: 8718881118913 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 6829.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881118913

Ez a vonzó asztali lámpa arany talppal és világos rózsaszínű, rojtos lámpaernyővel készül. Luxus kiegészítő az otthonához! A feltűnő lámpaernyő biztosítja a fény diffúz hatását, és ezáltal hangulatos légkört teremt a házban. Az asztali lámpa magassága 52 cm, az árnyékoló átmérője 30 cm. A mellékelt vezeték 200 cm hosszú. Töltse ki ezt a hangulatos asztali lámpát egy E27 fényforrással, amely legfeljebb 40 W. Megjegyzés: Ezt a fényforrást nem tartalmazza, és külön kell megrendelni. Annak érdekében, hogy este még kellemesebb legyen, a Franxa külső fényerőszabályzóval (nem tartozék) is tompítható. Fényűző kiegészítés irodájához, hálószobájához vagy szemet gyönyörködtető a nappaliban. Hozza be most a keleti légkört otthonába!

Gyakori kérdések

Ár a Keleti asztali lámpa arany rózsaszín árnyalatú rojtokkal – Franxa Ihaj 6829 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Keleti asztali lámpa arany rózsaszín árnyalatú rojtokkal – Franxa biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881118913.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Vidéki asztali lámpa, fa, Dami keret, Asztali lámpa arany / sárgaréz, fekete árnyalattal állítható 25 cm – Parte, Asztali lámpa arany / sárgaréz bársony árnyalatú pillangókkal 25 cm – Parte, Ország asztali lámpa rozsdabarna 10 cm – Kréta