Keleti állólámpa aranyfekete árnyalatú rojtokkal – Franxa

7 989 Ft

Cikkszám: 8718881118937 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 7989.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881118937

A Franxa vonzó állólámpa, arany talppal és fekete, rojtokkal ellátott lámpaernyővel. A gyönyörű lámpaernyő biztosítja a fény szórt hatását, és ezáltal hangulatos légkört teremt a házban. Az állólámpa magassága 160 cm, az árnyékoló átmérője 35 cm. A mellékelt vezeték 250 cm hosszú. Töltse ki ezt a keleti lámpát egy E27 fényforrással, amely legfeljebb 40 W. Megjegyzés: Ezt a fényforrást nem tartalmazza, és külön kell megrendelni. Annak érdekében, hogy este még kellemesebb legyen, a Franxa külső fényerőszabályzóval (nem tartozék) is tompítható. Ez a lámpa tökéletes a hálószobájához – a fény nem világít közvetlenül a szemébe. A nappaliban is figyelemfelkeltő! Hozd be otthonodba a keleti légkört.

Gyakori kérdések

Ár a Keleti állólámpa aranyfekete árnyalatú rojtokkal – Franxa Ihaj 7989 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Keleti állólámpa aranyfekete árnyalatú rojtokkal – Franxa biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881118937.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Allolampak - Hasonló termékek: Állólámpa fekete, fehér vászon árnyalattal állítható 45 cm – Parte, Vidéki állólámpa fekete, fából készült 2 -világítás – Stronk, Vidéki állólámpa fa árnyék nélkül – állvány, Art deco állólámpa fekete, arany üveggel – pallon