Ipari asztali lámpa fekete – Csúsztatható

4 875 Ft

Cikkszám: 8718881081736 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 4875.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881081736

Ez az ipari asztali lámpa teljesen megfelel a legújabb trendeknek. Minimalista, modern design, hideg matt fekete színben. Az asztali lámpa 33 cm magas, és a fényforrással ellátott szerelvény könnyen beállítható egy csavar meglazításával. Ilyen módon a fényforrás abban az irányban orientálható, ahová szeretné a fényt. Töltse ki ezt a lámpát egy gyönyörű E27 LED izzó fényforrással. Ezt még külön kell beállítani. Felhívjuk figyelmét, hogy ebbe az asztali lámpába nem illik árnyék, ezért válasszon kevés lumenű fényforrást. A vezetéken van egy be / ki kapcsoló. Töltse ki ipari belsejét ezzel az eredeti csúszdával.

Gyakori kérdések

Ár a Ipari asztali lámpa fekete – Csúsztatható Ihaj 4875 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Ipari asztali lámpa fekete – Csúsztatható biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881081736.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Vidéki asztali lámpa árnyék nélküli szürkés fa – Izsop, Klasszikus sárgaréz asztali lámpa, nagymama ernyővel zöld 30 cm – Simplo, Retro asztali lámpa sárgaréz kerettel, fekete, 30 cm – Kaso, Modern asztali lámpa fekete szövet árnyalatú fekete arannyal – VT 1