Interaktív, ugráló, beszélő plüss hörcsög hangfelvétellel barna

2 990 Ft

Cikkszám: 2499c1cf37cc Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 2990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN:

Gyermeked már pont abban a korban van, amikor szereti a hangját hallatni? Szeretnél neki egy plüss játékot, ami segíti a kommunikációját, és az érdeklődését is felkelti? Ez a cuki hörcsög biztosan tetszeni fog neki. A lurkók imádják a kisállatokat, de ha nem akarsz egy igazi kedvencet a lakásban tartani, akkor egy interaktív is megteszi…. és egy igazi hörcsög nem is tud beszélni, ezzel a játékkal ellentétben, aki cserfesebb, mint gondolnátok. Megismétli, amit a kis gazdája mond neki, emiatt nagyon közkedvelt, jópofa ajándék. A hörcsög képes mindenféle hang utánzására a maga aranyos vékony hangján, így még beszélni nem tudó gyerekek számára is ideális ajándék lehet. Beszéd közben a plüss rágcsáló mozog is.

Tulajdonságok:

Plüss test
Kb 15 cm magas
Barna színű
Hangot utánoz és mozog fel-le
3 db AAA elemmel működik – nem tartozék 

Gyakori kérdések

Ár a Interaktív, ugráló, beszélő plüss hörcsög hangfelvétellel barna Ihaj 2990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Interaktív, ugráló, beszélő plüss hörcsög hangfelvétellel barna biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 2499c1cf37cc.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ajándéktárgyak - Hasonló termékek: Bögre Tüzes Víz, Bögre – No Bullshit, Bögre – Fuck, Állítható derék és hátkorrektor deréktámasz masszás pad