Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera

18 990 Ft

Cikkszám: 5952335445788 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 18990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 5952335445788

Nyugodt Szívvel, Bárhonnan: Daytech Onvif WIFI IP Kamera
A Daytech Onvif WIFI IP kamera olyan eszköz, amely nyugalmat hoz az életedbe, akár otthon vagy épp távol vagy. Számos helyzetben segíthet:

Te is szoktál aggódni, hogy vajon otthon minden rendben van-e utazás közben?
Érdekel, hogy a házi kedvenced jól van-e, amikor nincs otthon?
Gondolkozol, hogy a kisgyermeked még mindig békésen alszik-e?
Ha valamelyikre igen a válasz, akkor érdemes beszerezned egy WIFI IP kamerát! Miért gyötrodnél ezek miatt, amikor éppen pihensz vagy elfoglalt vagy?

Mindig Kéznél
A három antenna biztosítja a kiváló kapcsolatot, így bárhol és bármikor elérheted az adatokat. A kiváló képminoségnek köszönhetoen apró részletek is tisztán láthatók.
Rugalmas Irányítás
A kamerát telefonról irányíthatod, forgathatod 355 fokban minden irányba, vagy akár idozített, fix figyelési pontokra is beállíthatod.
Éjszakai Rögzítés
Éjszakai üzemmódban is kiváló felvételeket készít, így sötétben is bátran használható.
Értesítések és Felvételek
Beállíthatod, hogy ha illetéktelen behatolást észlel, azonnal értesítést küldjön neked, így gyorsan cselekedhetsz. Minden felvételt hanggal rögzít 10-15 méteres körzetén belül, így pontosabb információkat kapsz az otthonodban történtekrol.
Könnyu Elérés
Használhatod telefonodon, laptopodon vagy számítógépeden keresztül. Ideális irodákhoz, nyaralókhoz, garázsokhoz, vagy bármely más helyhez, amelyet szeretnél szemmel tartani, akkor is ha nincs ott.

Fobb Jellemzok:
1080P (1920×1080) minoségu felvételek
Forgatható
Éjszakai üzemmód
Hang + éloképátvitel + video
3G mobiltelefonról, számítógéprol, laptopról is elérheto
Mozgásérzékelés esetén felvételek készítése memóriakártyára vagy a számítógép memóriájára
Kétirányú hangátvitel 

 

Gyakori kérdések

Ár a Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera Ihaj 18990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5952335445788.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kiegészítők - Hasonló termékek: Fehér lengő dugalj, schuko 16 A, Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera, Szigetelőszalag Fekete 0,18 mm x 19 mm X 20, Vezeték nélküli USB Kapucsengo LED Villógóval – RL-5990 USB