Fekete falilámpa, rózsaszín kapcsolóval és hajlékony karral – Merwe

4 445 Ft

Cikkszám: 8718881132582 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 4445.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881132582

Milyen stílusos fali lámpa ez a Merwe! A Merwe fali lámpa valóban a modern enteriőrbe illik. Éjszakai lámpaként is ideális. A rózsaszín szín és a letisztult dizájn kombinációja nagyon időtlenné és stílusossá teszi. Mélysége 31 cm, magassága 14 cm, hossza 10 cm. A szerelőlap mélysége 2,5 cm, átmérője 9 cm. Ezt a lámpát E14-es fényforrással egészíti ki, ne felejtse el külön megrendelni. Tedd otthon extra hangulatossá egy külső dimmerrel, mert ez a lámpa szabályozható. A hajlékony kart a kívánt módon állíthatja be, így meghatározhatja, hol világít a fény. Találja meg az ideális fali lámpát belső terébe Merwe-nkkel.

Gyakori kérdések

Ár a Fekete falilámpa, rózsaszín kapcsolóval és hajlékony karral – Merwe Ihaj 4445 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Fekete falilámpa, rózsaszín kapcsolóval és hajlékony karral – Merwe biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881132582.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Design fali lámpa fehér – Arre, Design falilámpa antik arany – Nora, Modern fürdőszobai tükör fekete, LED-del szabályozható – Geraldien, Design fali lámpa fekete – Arre