Camelion R03 Zinc AAA Mikro Ceruza Elem S4

76 Ft

Cikkszám: 4260033156471 Kategória: Címke:
Mark: Camelion

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 76 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: Camelion
EAN: 4260033156471

Camelion R03 Zinc AAA Mikro Ceruza Elem S4 egy négy darab AAA típusú ceruzaelemet tartalmazó csomag. Az AAA elemek kis méretűek, de nagy teljesítményűek, és széles körben használatosak különféle elektromos készülékekben.

Az elemek magas minőségű cink-oxid technológiával készülnek, amelynek köszönhetően stabil és megbízható teljesítményt nyújtanak az elektromos készülékek számára. Az elemek tartósak és megbízhatóak, és hosszabb élettartamot biztosítanak, mint a hagyományos AAA elemek.

A Camelion R03 Zinc AAA Mikro Ceruza Elem S4 elemek alkalmasak különösen olyan készülékekhez, amelyek alacsonyabb energiaigényűek, például távkapcsolókhoz, faliórákhoz, kalkulátorokhoz és más kisebb elektromos készülékekhez. Az elemek megbízható teljesítményt biztosítanak, még az ilyen készülékek használatakor is. 

Gyakori kérdések

Ár a Camelion R03 Zinc AAA Mikro Ceruza Elem S4 Ihaj 76 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Camelion R03 Zinc AAA Mikro Ceruza Elem S4 biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 4260033156471.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Camelion LR6 Zinc Ceruza Elem AA B4, Trixline Eco Halogén Fényforrás Classic Gömb E27 42W, AVA LED monitor lámpa, EMOS Lenny LED asztali lámpa, ezüst