BISON Faragasztó 75g

1 092 Ft

Cikkszám: 8710439169057 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 1092 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 8710439169057

A BISON beltéri faragasztó egy magas minőségű, rendkívül erős vízbázisú ragasztó, mellyel tökéletesen ragaszthatóak a fa felületek.

Kiválóan alkalmazható gyakorlatilag minden kemény, puha, valamint egzotikus fa ragasztásához és laminálásához. Ragaszthatunk vele beltéri fa bútorokat, fa ajtókat, faforgácslapot, fapaneleket, MDF lapokat, papírt, kartont, farostlemezt és még számos fa alapanyagot. Használhatjuk továbbá laminált padló és kemény műanyag lapok (HPL, Formica, Duropal, Resopal) fához történő rögzítéséhez.

Főbb jellemzők:

Erősebb a fánál
Száradás után átlátszóvá válik
Beltéri alkalmazásra (EN 204 D2: Belső terekben, lefolyó vagy lecsapódó víz esetenkénti, rövid idejű hatásának és/vagy magas páratartalomnak kitett felületeknél a faanyag nedvességtartalma nem haladhatja meg a 18%-ot)
Festhető
Oldószermentes
Fedése: Anyagtól függően 2-4m2/kg, mindkét felületen alkalmazva.

Használata:

Olyan helyiségben használja, ahol a hőmérséklet 5°C felett van, a relatív páratartalom pedig maximum 65%. A ragasztandó fa nedvességtartalma 8% és 12% között legyen.

Használata előtt alaposan tisztítsa meg a ragasztandó felületeteket a portól és az esetleges olajmaradványoktól! Kizárólag száraz felületen használja!

Vigye fel vékonyan és egyenletesen a ragasztót az egyik, vagy mindkét felületre. Hagyja állni egy pár percig, majd érintse össze a két felületet, majd szorítsa, nyomja őket össze 1-2 órán keresztül.

Tárolja zárt, hűvös, száraz és fagymentes helyen! 

Gyakori kérdések

Ár a BISON Faragasztó 75g Ihaj 1092 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

BISON Faragasztó 75g biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8710439169057.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ragasztás - Hasonló termékek: UHU MAX REPAIR 8g BL, Loctite Super Bond pillanatragasztó 3g, UHU Univerzális ragasztó 20ml, Kétoldalú szivacsos ragasztó 5 méter