Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel – Renata

13 719 Ft

Cikkszám: 08435578502090 Kategória: Címke:
Mark: Newgarden

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 13719.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: Newgarden
EAN: 08435578502090

Felkészült a kertje a tervezési stílusra? Renátával teljessé teszi kertjét. A kültéri lámpa műanyagból, acélból készül, szürke és fehér színben. A lámpa LED világítása be van építve a lámpatestbe. A kültéri lámpa átmérője 11,1 cm, magassága 32,8 cm. Ezt az asztali lámpát az érintés funkcióval egyszerűen tompíthatja. Így egy pillanat alatt nagyobb hangulatot teremthetsz. A kültéri asztali lámpa IP-értéke IP44. Ez alkalmassá teszi a kültéri védett helyekre. De beltéren is használható. Ne habozzon tovább, és menjen Renátához!

Gyakori kérdések

Ár a Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel – Renata Ihaj 13719 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel – Renata biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 08435578502090.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Asztali lampak - Hasonló termékek: Fehér kültéri asztali lámpa LED-del és újratölthető fényerő-szabályozóval – Dupont, Fekete asztali lámpa LED-es újratölthető és 3-fokozatú érintőképernyős dimmerrel – Maureen, Kültéri asztali lámpa arany színű LED-del és dimmerrel tölthető – Sjarel, Modern asztali lámpa fekete újratölthető 3 fokozatban szabályozható – Samuel