Asztali lámpa fekete lánghatással, LED-del a szolár IP44-en – Lajo

26 125 Ft

Cikkszám: 4017807452853 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 26125.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: Trio Leuchten
EAN: 4017807452853

A Lajo asztali lámpával nyújtson nyugodt nyári estéinek egy extra fénysugarat. Ez a vidéki lámpa nemcsak gyönyörű az asztalon, de fel is akaszthatja a lombkorona alá vagy egy fába. A lánghatás miatt úgy tűnik, mintha egy gyertya égne, csak ez valamivel biztonságosabb. A Lajo magassága 42 cm, szélessége 16 cm, hossza 16 cm. Acélból készült, fekete megjelenésű. A LED világítás beépítve van a lámpatestbe, így nem cserélhető. Lajo fel van szerelve egy napelemmel, más néven napenergiával. Napközben a panel elnyeli a napot, így este fényt bocsát ki. A beépített napelem teljesen működőképes kábelezés nélkül, és AA elemekkel működik, amelyek napfényben automatikusan újratöltődnek. IP44 IP-értékével az asztali lámpa fröccsenésbiztos, így nem okoz gondot kívül hagyni. Teremtsen extra hangulatot kertjében ezzel a vidéki Lajóval!

Gyakori kérdések

Ár a Asztali lámpa fekete lánghatással, LED-del a szolár IP44-en – Lajo Ihaj 26125 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Asztali lámpa fekete lánghatással, LED-del a szolár IP44-en – Lajo biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 4017807452853.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kulteri mozgaserzekelos lampa - Hasonló termékek: Modern kültéri lámpa fekete, LED-del és fényerő-szabályozóval – Denlu, Design tűpont fekete, LED-del és fényerőszabályzóval IP55 napelem – Felice, Kültéri asztali lámpa szürke, újratölthető, napelemes IP44 – Emiliano, Kültéri lámpa földelt tűvel fehér 30 cm-es, napelemmel tölthető – Gabriel