Art deco fali lámpa USB-vel és fekete árnyalattal – Brescia

40 449 Ft

Cikkszám: 8718881102349 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 40449.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881102349

A Brescia fali lámpánkat most USB-csatlakozással bővítettük! Ez a fali lámpa tökéletesen romantikus megjelenést kölcsönöz a falának. Ez egy praktikus és stílusos, arany színű fali lámpa. A bájos fali lámpa a tökéletes világításkombinációt biztosítja a beépített olvasólámpának köszönhetően, amelyet tetszés szerint beállíthat. Az olvasólámpa beépített LED 2V modullal rendelkezik. Befejezheti a Bresciát egy fényforrással, amelynek E27-es illesztése legfeljebb 60 W lehet. Megjegyzés: ez nincs benne, de webáruházunkban egyszerűen megrendelheti. Ez a Brescia a lámpa szerelőlapján található be / ki gomboknak köszönhetően könnyen használható. Ez lehetővé teszi a lámpa és az olvasólámpa külön működését. Átmérője 18 cm, teljes magassága 42 cm. A fekete lámpaernyő az arannyal kombinálva igazi figyelemfelkeltő, amely nem lehet a helyén! Tökéletes olvasófényként a hálószobában!

Gyakori kérdések

Ár a Art deco fali lámpa USB-vel és fekete árnyalattal – Brescia Ihaj 40449 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Art deco fali lámpa USB-vel és fekete árnyalattal – Brescia biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881102349.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Design fali lámpa fekete, arany üveggel – Bert, Elegáns fali lámpaacél kék bársony árnyalattal – Matt, Design fali lámpa fekete, 2 lámpával állítható – Lune, Modern sárgaréz fali lámpa olvasólámpával – Brescia