Art Deco asztali lámpa fekete füstüveggel – Flore

25 325 Ft

Cikkszám: 8718881137754 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 25325.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881137754

A Flore tökéletes kiegészítője a belső térnek. Ez az asztali lámpa tökéletes hangulatteremtő a belső térben: igazi kiegészítője lehet a nappalinak, a hálószobának vagy az otthoni irodának. Fekete lámpatesttel és füstüveggel készül. A füstüveg kellemes fényeloszlást biztosít. A lámpa magassága 52 cm, átmérője 18 cm. A lámpához tartozik egy zsinór (200 cm hosszú), amellyel egyszerűen be- vagy kikapcsolhatja az asztali lámpát. Megjegyzés: A Flore fényforrás nélkül kerül szállításra: győződjön meg róla, hogy E14 LED-es fényforrása maximum 25 Watt. Legyen stílusos és stílusos otthon ezzel az Art Deco lámpával. Flore még lekapcsolt világítás mellett is vonzza a tekintetet a házban.

Gyakori kérdések

Ár a Art Deco asztali lámpa fekete füstüveggel – Flore Ihaj 25325 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Art Deco asztali lámpa fekete füstüveggel – Flore biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881137754.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Asztali lámpa fekete, a naptár riasztásával és az érintő dimmerrel együtt – Axel, Asztali lámpa réz árnyalatfehér 35 cm-rel állítható – Parte, Design asztali lámpa fekete alapfelszereltséggel füstüveggel – Dome, Design asztali lámpa fehér, LED-del érintőképernyővel – Tina