8 ledes napelemes nyomvonaljelölő lámpa

999 Ft

Cikkszám: 6957271496022 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 999 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 6957271496022

Praktikus és mutatós kiegészítője lehet bármelyik kertnek. Segítségével kijelölhető a járda vagy a kocsibeálló széle, így éjszaka is látszódik, hogy merre vezet az út. Fém szegélyüknek köszönhetően a lámpák nappal elegáns díszként szolgálnak, közben napelemük tölti a beépített akkumulátort, este pedig pedig szolid fénnyel jelölik ki az útszakasz nyomvonalát. A csomag tartalmaz leszúró tüskéket, de a lámpák azok nélkül is használhatók, például a lépcső szélére rakva. Elérhető hidegfehér színben is! 

Egyedi színhőmérséklet igényt megjegyzésben tüntessék fel. A termék színhőmérséklete a raktárkészlet függvényében változik. 4 db / doboz. A feltüntetett ár 1 db lámpa ára.  

Gyakori kérdések

Ár a 8 ledes napelemes nyomvonaljelölő lámpa Ihaj 999 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

8 ledes napelemes nyomvonaljelölő lámpa biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 6957271496022.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Napelemes Lámpák - Hasonló termékek: Napelemes LED szalag 5 méter – meleg fehér, LED napelemes FÉNYFÜZÉR – MÉHECSKE – 20 LED – MELEGFEHÉR, Modee Lighting LED Szolár Napelemes Leszúrható Lámpa GS010 (43cm), 24 db leszúrható napelemes inox LED kerti világítás, hidegfehér, 30 cm magas