Zelux RGB led szalag 2m

3 690 Ft

Cikkszám: 5999860214687 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 3690 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 5999860214687

Zelux termékcsaládot magas minőség és hosszú távú megbízhatóság jellemzi.

A ZELUX RGB LED szalag egy nagyszerű megoldás azoknak, akik kreatívan szeretnék díszíteni otthonukat vagy munkahelyüket. A szalag 2 méter hosszú és RGB színhőmérsékletű, így bármilyen hangulathoz igazítható.

A szalag teljesítménye 3,6W/m, ami egy rendkívül energiatakarékos megoldás, és hozzájárul a hatékony energiagazdálkodáshoz. A szalag feszültsége DC5V, amelynek köszönhetően alacsony feszültségen működik, így biztonságosabb használatot tesz lehetővé.

A szalag LED chipei 30 LED/m, amelyek a hosszú élettartamot és a kiváló minőségű fénykibocsátást biztosítják. Az élettartam akár 30.000 óra is lehet, ami azt jelenti, hogy hosszú távon használható.

A ZELUX RGB LED szalag 2 év garanciával rendelkezik, ami biztosítja Önnek, hogy a termék megbízható és minőségi. A szalag sokféle alkalmazási területen használható, beleértve a beltéri dekorációt, világítást és jelzésfényként való használatot is.

Ha egy sokoldalú és minőségi RGB LED szalagot keres, akkor a ZELUX RGB LED szalag tökéletes választás lehet Önnek. A termék hatékonyan működik, és hosszú élettartammal rendelkezik, ami garantálja a hosszú távú és megbízható használatot.
 

Gyakori kérdések

Ár a Zelux RGB led szalag 2m Ihaj 3690 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Zelux RGB led szalag 2m biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5999860214687.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Led Szalag - Hasonló termékek: LED szalag mozgásérzékelővel – elemes, LED szalag fényerőszabályozható, szenzoros kapcsolóval, Zelux led szalag szenzorral 2m, LED szalag mozgásérzékelővel – elemes