Modern spotlámpa sötét bronz kerek állítható – Go Nine

20 375 Ft

Cikkszám: 8718881151118 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 20375.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881151118

A Go Nine mennyezeti spot stílusos választás bármilyen dizájn belső térbe, egy extra praktikus tulajdonsággal: összecsukható! Ez azt jelenti, hogy megdöntheti a lámpát a fókuszált fény érdekében, vagy egyenesen lefelé világíthatja az általános megvilágításhoz. Alumíniumból készült, elegáns bronz felülettel, a Go Nine átmérője 11,9 cm, magassága 18,2 cm. Ez a pont G9-es csatlakozóval rendelkezik, ezért ne felejtse el külön megrendelni a megfelelő fényforrást. A Go Nine szabályozható, így szabadon határozhatja meg a hangulatot (a fényerőszabályzót nem tartalmazza). Akár rugalmas világítási megoldást keres, akár stílusos kiegészítőt szobájába, a Go Nine-nel mindig a megfelelő választást választja.

Gyakori kérdések

Ár a Modern spotlámpa sötét bronz kerek állítható – Go Nine Ihaj 20375 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern spotlámpa sötét bronz kerek állítható – Go Nine biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881151118.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Spot lampa - Hasonló termékek: Ipari mennyezeti lámpa fekete, arany 3 fényben állítható – Magnax, Smart spot fehér állítható WiFi GU10 – Falo, Design fekete fekete, állítható arannyal – háló, Vidéki foltfekete fával 3-light – Flint