Kaputelefon szett audio

9 990 Ft

Cikkszám: 3858890449938 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 9990 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 3858890449938

Kaputelefon szett audio ideális megoldás otthonában vagy irodájában történő biztonságos kommunikációhoz. Az audio kaputelefon szett képes hangüzenetek fogadására és küldésére a kapu és a bejárat között.

A szett magában foglal egy kültéri egységet, amely az ajtó vagy a kapu közelében helyezhető el, és egy belső egységet, amely lehetővé teszi a kaputelefonnal történő kommunikációt. A belső egység hangszóróján keresztül lehetőség van a beszélgetésre és a kapu kinyitására is.

Az audio kaputelefon szett könnyen telepíthető és használható, és ideális megoldást jelent a biztonságos kommunikációra, különösen azok számára, akiknek fontos a kapu és az ajtó ellenőrzése. A termék magas minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik, és megbízhatóan működik. 

Gyakori kérdések

Ár a Kaputelefon szett audio Ihaj 9990 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Kaputelefon szett audio biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 3858890449938.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kiegészítők - Hasonló termékek: Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera, Színes kijelzős videós kaputelefon, Dugvilla fehér 90 fok, schuko 16 A, Forgatható WiFi IP kamera 3 antennás Wifi IP kamera