Fejlámpa akkumulátoros mozgáserzékelos kapcsolással

2 490 Ft

Cikkszám: 5953486152143 Kategória: Címke:

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 2490 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó:
EAN: 5953486152143

Azok, akik nem megfelelo megvilágítású környezetben dolgoznak, például autószerelok, villanyszerelok, építoipari munkások és technikusok, a LED fejlámpával megvilágíthatják a munkaterületet, miközben a kezük szabadon marad a szerszámok kezeléséhez.

A fejlámpa lehetové teszi a fénysugár beállítását a körülményeknek megfeleloen. A beállítások között a multifunkciós gomb könnyed megnyomásával válthat:

eros fényu COB lámpa
COB lámpa tompítva
eros fényu zseblámpa
zseblámpa tompítva
villogó üzemmód (a kapcsoló hosszú megnyomásával aktiválható)
A rugalmas és állítható pántnak köszönhetoen a lámpa minden fejre alkalmas, könnyedén viselheti egész nap, mert pehelykönnyu!

Használja a lámpát sötétben végzett munka, horgászat, éjszakai síelés vagy kerékpározás közben! A LED-es fejlámpa akár 350 lumen fényerore is képes. A rugalmas fejpánt 230°-os széles megvilágítási területet hozhat létre. A beépített 1200 mAh-s akkumulátor sokáig bírja, a futó fejlámpa a mellékelt USB töltokábelen keresztül töltheto, amely bármely USB adapterhez csatlakoztatható. A mindössze 2 órás töltési idovel akár 4-8 órányi egyenletes fényt biztosít.

A fejlámpa muszaki adatai
vízálló: igen
fedoanyag: szilikon
csomag tartalma: 1x fejlámpa, 1x USB-C töltokábel  

Gyakori kérdések

Ár a Fejlámpa akkumulátoros mozgáserzékelos kapcsolással Ihaj 2490 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Fejlámpa akkumulátoros mozgáserzékelos kapcsolással biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 5953486152143.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlámpa - Hasonló termékek: Fejlámpa akkumulátoros mozgáserzékelős kapcsolással, Zelux Led akkumulátoros fejlámpa, töltő + akkumulátor, Zelux Led Professional fókuszálható fejlámpa