Vintage asztali lámpa fekete – Flodhest

15 695 Ft

Cikkszám: 8718881123207 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 15695.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881123207

Ez a vidám asztali lámpa azonnal mosolyt csal az arcára. A Flodhest igazi figyelemfelkeltő a nappaliban, az irodában vagy a hálószobában. A kis víziló mellett található egy illeszkedő / fényforrás, amellyel gyönyörű fényt és hangulatot visz a belső térbe.
Az állati lámpák igazi trenddé válnak, tökéletesen illeszkednek a botanikai és a szüreti életstílushoz. Ez a szép, fekete alumíniumból és acélból készült asztali lámpa gyönyörűen részletes víziló ..
Adjon belső térének további lendületet ezzel a divatos asztali lámpával. A Flodhest lámpa súlya 1 kg, zsinórral (200 cm) és dugóval van ellátva. Hossza 18 cm, magassága 20 cm, szélessége 10 cm. A láb magassága 2,5 cm, hossza 18 cm, szélessége 10 cm.
Ez a lámpa nagy E27-es foglalattal rendelkezik, és fényforrás nélkül kerül szállításra, ezért mindenképpen rendelje hozzá (max. 25 Watt). A fényforrás látható ebben a lámpában, ezért válasszon egy feltűnő változatot, például egy LED-izzó fényforrást. A lámpát egy külső fényerőszabályzóval is tompíthatja a még nagyobb hangulat érdekében. Adjon neki egy szép helyet például egy tálalódeszkán vagy egy asztalon. A Flodhest asztali lámpa egy dzsungel témájú gyermekszobában is tökéletes!

Gyakori kérdések

Ár a Vintage asztali lámpa fekete – Flodhest Ihaj 15695 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Vintage asztali lámpa fekete – Flodhest biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881123207.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Art deco asztali lámpa fekete bronz árnyalattal 35 cm – Torre, Smart design asztali lámpa fekete füstüveggel, WiFi A60 – Bliss, Modern kerek asztali lámpa acél LED-rel, dimmerrel – Belinda, Modern asztali lámpa, fekete, 2 lámpa, füstüveggel – Athén