Vidéki fali lámpa körfa – Csiga

11 449 Ft

Cikkszám: 8718881147388 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 11449.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881147388

Frissítse vidéki belső terét a Pulley fali lámpával. A fából és acélból készült, és a fekete természetes árnyalatával díszített szíjtárcsa nélkülözhetetlen kiegészítője a belső térnek. 9,5 cm-es mélységével és 20 cm-es átmérőjével ez a fali lámpa játékos kialakításával tűnik ki, ahol a fa kör dönthető. A 2 fénypontjával a Pulley valódi szemet gyönyörködtető minden helyiségben, ideális a nappaliban, a hálószobában vagy a folyosón. A fali lámpa G9-es szerelvényekkel rendelkezik (max. 40W). Ügyeljen arra, hogy a fényforrásokat külön rendelje meg. A fali lámpa szabályozható, így könnyedén megteremtheti a kívánt hangulatot. Figyelem: a dimmert nem tartalmazza. Mindig biztosítsa a megfelelő világítást otthonában a Pulley segítségével, és varázsoljon karaktert vidéki belső terébe ezzel a stílusos fali lámpával!

Gyakori kérdések

Ár a Vidéki fali lámpa körfa – Csiga Ihaj 11449 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Vidéki fali lámpa körfa – Csiga biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881147388.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fali lampak - Hasonló termékek: Modern falilámpa fekete, arany belsővel – Ria, Modern fali lámpa fekete – Sabbio, 2 db klasszikus fali lámpa, bronz, LED-el együtt, Ipari fali lámpa szürke állítható – Dazzle