Modern szorító lámpa fekete hajlékony karral – Cavalux

7 869 Ft

Cikkszám: 8718881105524 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 7869.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881105524

Szuper praktikus asztali lámpa, ez a Cavalux. Ez egy kapocslámpa, így könnyedén elhelyezheti az íróasztalnál vagy a nappaliban tökéletes munka- vagy olvasólámpaként. 10-30 mm vastagságú asztalokhoz alkalmas. Zsinórral és dugóval van ellátva, amelynek hossza 200 cm. A szerelvény átmérője 5 cm. A lámpa magassága 40 cm. A lámpa karja rugalmas, így bárhová irányíthatja a fényt. Töltse ki Cavalux készülékét E27 fényforrással (max. 40 W). Ezt a fényforrást továbbra is külön kell megrendelnie. Tipp: válasszon dekoratív változatot igazi szemet gyönyörködtetőnek!
Alapvető megvilágításként árnyékolás nélkül is felszerelhető, de ezt a Cavaluxot egy tetszés szerinti lámpaernyővel is befejezheti. Virágos nyomtatású szemet gyönyörködtető árnyékot szeretne, vagy egy kortalan, szürke színű lámpaernyőt? Tiéd a választás! Ez a lámpa külső dimmerrel is tompítható. Könnyű és funkcionális lámpa otthon vagy az irodában!

Gyakori kérdések

Ár a Modern szorító lámpa fekete hajlékony karral – Cavalux Ihaj 7869 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Modern szorító lámpa fekete hajlékony karral – Cavalux biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881105524.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Belteri lampak - Hasonló termékek: Vidéki asztali lámpa, fa – Dami, Design asztali lámpa szürke, LED -del, vezeték nélküli töltővel – Don, Modern asztali lámpa acél nélkül – Simplo, Art Deco asztali lámpa fekete füstüveggel – Laura