Kültéri fali lámpa fekete bordás üveggel és mozgásérzékelővel – Charlois

15 695 Ft

Cikkszám: 8718881149634 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 15695.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881149634

A Charlois kültéri fali lámpa az egyik legkelendőbb termékünk, és megértjük, miért! Alumínium és üveg anyagválasztékának köszönhetően fekete színben igazi modern lámpa. Charlois hossza 14 cm, mélysége 21,5 cm és magassága 33 cm. A kültéri fali lámpa E27-es csatlakozóval rendelkezik. Ezt a fényforrást mindenképpen külön rendelje meg. IP44-es IP-értékének köszönhetően alkalmas védett helyekre, például házhoz, kocsibeállóhoz vagy tető alá. Soha többé ne legyen sötétben ezzel a mozgásérzékelős kültéri fali lámpával. Charlois bekapcsol, ha mozgást észlel. A Charlois szabályozható, így könnyen beállíthatja a hangulatot. Figyelem: ez a kültéri fali lámpa nem tartalmaz fényerő-szabályozót. A kültéri teredben még mindig hiányzik némi hangulat? Akkor Charlois a tökéletes választás.

Gyakori kérdések

Ár a Kültéri fali lámpa fekete bordás üveggel és mozgásérzékelővel – Charlois Ihaj 15695 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Kültéri fali lámpa fekete bordás üveggel és mozgásérzékelővel – Charlois biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881149634.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kulteri fali lampak - Hasonló termékek: Fehér kültéri fali lámpa mozgásérzékelővel, LED-es napkollektorral – Kayo, Modern kültéri fali lámpa fekete, LED IP55 – Elisa, Klasszikus kültéri fali lámpa fekete IP44 – Oxford, Kültéri fali lámpa fekete IP44 mozgásérzékelővel – Joren