Art Deco mennyezeti lámpa fekete füsttükörrel – Pallon

17 555 Ft

Cikkszám: 8718881104541 Kategória: Címke:
Mark: QAZQA

Leírás

Raktáron: Igen ✅
Ár: 17555.00 Ft
Termék értékelése: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gyártó: QAZQA
EAN: 8718881104541

Fantasztikus mennyezeti lámpa igazi Art Deco kivitelben. Ez a Pallon nagyon kecses és hangulatos hatást kelt otthonában. Gyönyörűen kidolgozott fekete füsttükör, amely tükörhatást kölcsönöz a lámpa kikapcsolásakor. Ez teszi nagyon egyedivé! A lámpa átmérője 20 cm, magassága 23 cm. A szerelőlap átmérője 12 cm. Ez a hangulatkészítő igazán kiegészíti nappaliját, előszobáját vagy hálószobáját. Egészítse ki Pallonját egy dekoratív fényforrással, amely E27-es szerelvénybe illeszkedik (max. 25 Watt). A lámpa külső fényerő-szabályozóval is szabályozható. Most a Pallon segítségével készítsen Art Deco szemet gyönyörködtetőt otthonában. Ha nagyon szereted ezt a dizájnt: nálunk ez az erős Pallon függőlámpaként vagy asztali lámpaként is kapható.

Gyakori kérdések

Ár a Art Deco mennyezeti lámpa fekete füsttükörrel – Pallon Ihaj 17555 Ft. Katalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Art Deco mennyezeti lámpa fekete füsttükörrel – Pallon biztos lehet benne, hogy a piac által kínált legjobb terméket kapja, mert gondosan választották ki a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Hiszünk abban, hogy ez a termék lesz az Ön kedvence, ahogyan sok más elégedett vásárlónál is. Megvan EAN 8718881104541.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mennyezeti lampak - Hasonló termékek: Vidéki mennyezeti lámpa 4-es, rozsdabarna – Kréta, Mennyezeti lámpa fehér, LED-del 3 fokozatban szabályozható 4 lámpás – Lupolo, Fekete dizájn mennyezeti lámpa 3 fokozatban szabályozható LED-del – Joran, Keleti mennyezeti lámpa fekete – Konge