Szállítás és garancia

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó. (Áfa-t is tartalmazza)

A szállítás módja és költségei

Az áruházakban többféle szállítási és fizetési mód áll rendelkezésre. Kérjük az önnek leginkább megfelelő módot válassza ki a fizetés és szállítás tekintetében. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és a fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

Választható szállítási módok:

-  Személyes átvétel (1188, Budapest, Bethlen Gábor utca 24/A 19:00 óra után lehetséges 2000Ft értékhatár felett. Időpont egyeztetés szükséges! Telefonon érdeklődjön a részletekért. A cég székhelyén nem üzemel bolt!

-  GLS Futár: (Szállítási idő: Feladástól számítva 2 munkanap)
     Előre utalás és bankkártyás fizetés esetén:

Súly Ár
0 - 1kg 1420Ft
1 - 2kg
1560Ft
2 - 3kg 1715Ft
3 - 4kg 1816Ft
4 - 5kg 1886Ft
5 - 10kg 2075Ft
10 - 20kg 2590Ft
20kg - 3181Ft

Utánvét költsége:

Érték Ár
0 - 20000Ft +227Ft
20001 - 50000Ft +271Ft
50001 - 100000Ft +393Ft
100001Ft - +439Ft

A futár munkanapokon, 8:00-16:00 között szállít, ezért kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol ebben az időben át tudják venni a küldeményt.

GLS csomagpont

Kérheti csomagjának kiszállítását GLS csomagpontokra is. Ha szeretné ezt az opciót használni, kérem válasszon egy csomagpontot: GLS csomagpontok és a rendelés leadása során a megjegyzés mezőbe írja bele, hogy GLS csomagpontra kéri a csomagját. Illetve azt is írja meg, hogy melyik csomagpontot választotta.

Csomagpontos szállítás ára: Normál GLS díjszabás alapján (lásd előző pont)

Választható fizetési módok:

-  Készpénz (Személyes átvétel esetén és 2000Ft értékhatár felett)
-  Utánvét (Futár esetén)
-  Bankkártya (Futár esetén, Paypal felületen)
-  Előre utalás (Futár esetén)


Az elállás joga 

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

Linkek

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi hatóság
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

Kosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés